MAANANTAI 29.5.
SieniKeitto (L/VG)
Kana Korma, Riisi (L/VG)
AtomiPiirakka (Kinkku) (L)
SoijarouheKiusaus (L/VG)
Lakritsi- KinuskiRahka (L/VG)
TIISTAI 30.5.
Perinteinen KaaliKeitto (L/VG)
Bearnisetäytetty Kampelafile, Muusi (L)
PyttiPannu Talon tapaan (L/VG)
Kukkakaali- ParsaGratiini (L/VG)
MustikkaKiisseli (L/VG)
KESKIVIIKKO 31.5.
ParsaKeitto (L/VG)
UuniMakkara, Muusi (L/VG)
Currywursti Berliiniläisittäin, RanskanPeruna (L/VG)
Punajuuri- VuohenjuustoKiusaus (VL/VG)
MinttuPehmis (L/VG)
TORSTAI 1.6.
HerneKeitto (L/VG)
KaaliKääryleet, MaustepippuriKastike, Peruna (L/VG)
JauhelihaVartaat (L)
RataTouille (L/VG)
Pannari, MansikkaHillo (L)
PERJANTAI 2.6.
Paahdettu ValkosipuliKeitto (L/VG)
Kanaa Piccata, KauraRiisi (L/VG)
Pekoniset NakkiPerunat (L/VG)
KevätKääryleet (Kasvis), Dippi (L)
MustikkaRahka (L/VG)
L=Laktoositon VL =Vähälaktoosinen
G=Gluteeniton VG= Erittäin Vähägluteeninen, valmistetaan tiloissa jossa käsitellään gluteiinia.
VE= Vegaaninen
MUUTOKSET MAHDOLLISIA