MAANANTAI 30.1.
Samettinen KeltajuuriKeitto (L/VG)
Kanaa Tikka Masala, Kaura&Riisi (L/VG)
UuniPeruna, Tonnikalatäyte (L /VG )
PunaJuuriRisotto (L/VG)
TIISTAI 31.1.
ChorizoKeitto (L/VG)
ManteliKala, Skånenperuna, Tartarkastike (L/VG)
TalonHampurilainen (L)
KasvisPizza , Kasvis-Parsa (L)
KESKIVIIKKO 1.2.
Välimeren KalaKeitto (L/VG)
Kanaa & Appelsiini-Inkiväärikastike, SäräPeruna (L/VG)
Juustoinen Lihamakaroonilaatikko (L)
KesäKurpitsa-AuraPaistos (L/VG)
TORSTAI 2.2.
Hernekeitto (L/VG)
KaaliKääryleet, Peruna, MaustepippuriKastike (L/VG)
GrilliMix; Kanaa ,Possua, Chorizoo, Paprikaa (L/VG)
KasvisLasagne (L)
PERJANTAI 3.2.
ParsaKeitto (L/VG)
YliKypsää Possua BBQ, RosmariiniPerunat (L/VG)
Fish & Chips, PiparjuuriMajo (L)
Melanzane- Munakoisovuoka (L/VG)
L=Laktoositon VL =Vähälaktoosinen
G=Gluteeniton VG= Erittäin Vähägluteeninen, valmistetaan tiloissa jossa käsitellään gluteiinia.
VE= Vegaaninen
MUUTOKSET MAHDOLLISIA