Skip to main content

Lahjoita

Haluatko auttaa Pohjois-Savon nuoria ja työttömiä? Haluatko edistää ympäristäasioita vähentämällä hiilijalanjälkeä?

Elävä säätiö on vuosien varrella auttanut Pohjois-Savossa tuhansia ihmisiä pääsemään elämässä eteenpäin ja mahdollistanut työtoiminnan ja kohtaamisten kautta onnistuneet siirtymiset työ- ja opintoelämään. Lisäksi kannamme vahvasti yhteiskuntavastuuta huolehtimalla kierrätysasioista. Käsittelemme vuosittain noin puoli miljoonaa kiloa erilaista kierrätystavaraa.

Kohtaamme vuosittain 700-800 syrjäytymisvaarassa olevaa henkilöä ja kannamme vastuumme myös ympäristöstä monipuolisen kierrätystoiminnan kautta. Olemme yleishyödyllinen yhteisö ja emme kerää tai jaa voittoja vaan käytämme kaikki tulot sosiaaliseen työllistämiseen, kiertotalouden edistämiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn. Tarvitsemme kipeästi rahallista apua, että voisimme palvella ihmisiä entistä tehokkaammin niin työllistämistoiminnassa kuin ympäristö- ja kiertotalousasioissa.

Kerätyt varat käytetään kurssi- ja kansalaistoiminnan, kiertotalouskasvatuksen ja neuvontatyön, nuorten ja työttömien henkilöiden osallisuus- ja virkistystoiminnan järjestämiseen ja säätiön yleishyödyllisen toiminnan kehittämiseen, esimerkiksi erilaisia tempauksia ja kampanjoita järjestämällä. Varoilla katetaan toiminnan väline- ja tarvikehankintoja, tarjoilukustannuksia, toimitilavuokria, matkakustannuksia sekä työosuuksia. Lisäksi toissijaisesti varoja voidaan käyttää säätiön tarkoitusta tukevien kehittämishankkeiden omarahoitusosuuksiin. Tuotoilla voimme toteuttaa esimerkiksi nuorille virkistysretkiä luontoon, tutustumismatkoja oppilaitoksiin tai yrityksiin tai järjestää kiertotalousoppitunteja alueen koululaisille. Tuotoilla voimme myös kustantaa palkkakustannuksia työttömän palkkaukseen niiltä osin, mitä tuet eivät kata. Tuotot kohdistuvat siis aidosti syrjäytymisen ehkäisyyn.

Tuotot kohdistetaan koko säätiön toiminta-alueelle Pohjois-Savossa.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi ja panostuksesta syrjäytymisen ehkäisyyn!

Lahjoituksen tekemiseen on useita mahdollisuuksia:

SOITA LAHJOITUSNUMEROON:
JOS HALUAT LAHJOITTAA 10€, soita numeroon 0600 14123 (10,01€+mpm)
JOS HALUAT LAHJOITTAA 20€, soita numeroon 0600 14145 (20,28€+mpm)
LAHJOITA MOBILE PAYLLA klikkaamalla tästä
TILISIIRROLLA: Saaja: Elävä säätiö sr, tilinumero: FI31 8431 8710 0263 81, DABAFIHH
Mene osoitteeseen www.lahjoittamo.fi/jarjestot/elava-saatio. Maksu onnistuu monipuolisesti eri maksutavoilla.

Tiedot järjestäjästä

Elävä säätiö sr, Teollisuuskatu 1, 70620 Kuopio. P. 0440225817
Rahankeruulupa RA/2022/303 (voimassa toistaiseksi)

Elävä säätiön tarkoituksena on tukea työelämästä syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevia henkilöitä ja edistää heidän työllistymistään. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö tuottaa muussa kuin liiketaloudellisessa tarkoituksessa kuntoutus- ja valmennuspalveluita sekä edistää alueen
kiertotaloustoimintaa. Toiminnassa on vuosittain mukana noin 800 valmentautujaa, joista noin puolet on alle 30-vuotiaita. Säätiöllä on toimipisteet Kuopiossa, Siilinjärvellä, Leppävirralla ja Varkaudessa.