Skip to main content

ERILAINEN JOULULAHJA MIETINNÄSSÄ?

Kierrätysmyymälän lahjakortti hyödyttää ja säästää ympäristöämme!

Elävä säätiön kierrätysmyymälöistä löytyy jos monenlaista käyttötavaraa eri tarpeisiin ja suosittelemme lämpimästi miettimään ympäristöä myös lahjavalinnoissa. Elävä kauppa-lahjakortti on oivallinen tapa edistää kierrätystä ja ajattelutavan muutosta siinä, että tarvitseeko lahjan olla aina upouutta? Lahjakortti on oivallinen ja varmasti hyödyllinen lahja esimerkiksi opiskelijalle tai itsenäistyvälle nuorelle  edullisten huonekalujen ja kodin käyttötavaroiden löytämisessä. Lahjakortteja on saatavana myymälöistämme Kuopiosta, Matkuksesta, Siilinjärveltä ja Varkaudesta. Kysy kassahenkilöstöltä lisää!

AINEETON LAHJA ilahduttaa!

Mitäpäs jos unohtaisit tavarat ja tänä jouluna muistaisit läheistäsi merkityksellisellä ainettoomalla lahjalla? Se onnistuu, kun teet lahjoituksen Elävä säätiölle Mobile Paylla 98155, soittamalla lahjoitusnumeroihin tai tekemällä perinteisen tilisiirron.

Lahjoituksen jälkeen voit ladata osoitteesta: www.elava.fi/joulukortti kuvan tai tulostettavan joulukortin, jonka voit lähettää haluamallesi henkilöille sähköpostilla, viestillä tai tulostamalla kortin pukinkonttiin. Lahjoitus menee lyhentämättömänä Elävä säätiön nuorten ja muiden haavoittuvassa asemassa olevien tukemiseen työlliställä heitä tai auttamalla toiminnassa olevia muilla keinoin. Elävä säätiön toiminnassa on mukana vuosittain yli 800 henkilöä, joista yli 70% saa toimintamme kautta polun kohti työ- ja opintoelämää. Työ vaatii kuitenkin myös rahaa, jotta säätiöllä riittäisi resurssit tilojen, henkilöstön ja hankintojen saavuttamiseksi.

Lisätietoja: www.elava.fi/lahjoita ja www.elava.fi/joulukortti

Hyvää ja rauhallista joulua sinulle!