Skip to main content

Yleistä valmennuspalveluista

Elävä säätiö tuottaa erilaisia valmennuspalveluita, joista osaa toteutetaan kolmella eri paikkakunnalla Elävä säätiön toimipisteillä ja osaa koko Pohjois-Savossa, esimerkiksi valmentautujan työkokeilupaikalla, kotona, tai muussa valmentautujan ympäristössä.

Elävä säätiön toimipisteillä valmentautuja pääsee tekemään kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti erilaisia työtehtäviä, jotka on jaettu palveluiden alle. Valitse alta ensin paikkakunta ja sen jälkeen palvelu, jonka työtehtävistä saat lisää tietoa. Lisäksi löydät paikkakuntakohtaisesti tietoa starttipajasta, työhönvalmennuksesta, sekä Kelan työllistymistä edistävästä ammatillisesta kuntoutuksesta.

Elävä säätiöllä voi olla valmennuksessa esimerkiksi kuntouttavassa työtoiminnassa, sosiaalisen kuntoutuksen tuetussa työtoimintavalmennuksessa, työkokeilussa, palkkatuetussa työssä ja ulkopaikkakuntalaisten ostopalvelusopimuksella tuotetussa valmennuksessa, sekä Kelan työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa. Lisäksi Elävä säätiöllä on mahdollista suorittaa erilaisia opintoihin liittyviä harjoittelujaksoja. Lisää tietoa eri sopimusmuodoista saa lähettäviltä tahoilta, tai materiaalipankistamme (Oikeasta yläreunasta).

Valmennuspalvelusta riippuen valmentautuja saa tukea työtehtäviin ja tulevaisuuden suunnitteluun työvalmentajilta, yksilövalmentajilta ja työhönvalmentajilta.

Valitse paikkakunta ja lue lisää

KuopioSiilinjärviVarkausPohjois-Savo