Skip to main content

Töihin meille?

Valitse paikkakunta ja lue lisää

KuopioSiilinjärviVarkaus

Elävä säätiö tarjoaa monipuolisia ja ammattitaitoa kerryttäviä työtehtäviä kaikilla paikkakunnillaan. Vuosittain palkkasuhteessa säätiössä on yli 100 henkilöä, joista noin puolet palkkatuen mahdollistamana.

Työtehtävät liittyvät palvelukokonaisuuksiin ja niissä voit kartuttaa osaamista ja saada varmuutta omasta alastasi tulevaisuutta varten. Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät liittyvät Elävä kauppa -myymälöiden työtehtäviin sekä ravintola- ja kahvilatoimintaan. Käsi- ja taideteollisissa palveluissa voit herättää luovuutesi kukkimaan niin tekstiili-, puu- ja rakennustehtävissä tai kone- ja tekniikkapalveluissa, esimerkiksi korjaamalla laitteita tai vaikkapa polkupyöriä. Media- ja tapahtumapalveluissa tarjoamme media-assistenteille työtehtäviä esimerkiksi kuvauksessa, editoinnissa, painatuspalveluissa tai vaikkapa tietokoneiden ja äänitekniikan parissa. Varasto- ja kuljetuspalveluissa voit taas toimia varastotyöntekijänä, autonkuljettajana tai erilaisen tavaran lajittelijana ja keräilijänä. Näiden lisäksi tarjoamme töitä myös puhtaanapidon ja kiinteistöhoidon työtehtävissä. Kuopiossa eritysosaamista voit myös kartuttaa mielenkiintoisen sähköelektroniikkatoiminnan parissa esimerkiksi testaamalla ja korjaamalla vanhoja kodinkoneita. Lisäksi täysin uusi ala, poistotekstiilin erilliskeräys ja lajittelu, avaa valtavia mahdollisuuksia työllistää itsesi mahdollisesti tulevaisuuden ammattitehtäviin.

Elävä säätiö tarjoaa monipuolisia ja ammattitaitoa kerryttäviä työtehtäviä kaikilla paikkakunnillaan. Vuosittain palkkasuhteessa säätiössä on yli 100 henkilöä, joista noin puolet palkkatuen mahdollistamana.

Meillä työskennellessä voi olla varma, että osallistut yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön! Kaikki työtehtävämme tavalla tai toisella liittyvät kestävään kehitykseen ja erityisesti ympäristö- ja ilmastovastuullisuuteen. Kiertotaloustoiminnallamme säästämme väheneviä luonnonvaroja ja teemme aitoja ilmastotekoja.

Näiden lisäksi tarjolla on myös ohjauksellisia työtehtäviä työpajaympäristössämme sosiaali-, terveys- ja kasvatusalasta kiinnostuneille henkilöille.

Meillä voit työskennellä useilla eri sopimusmuodoilla. Kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen työtehtävät sijoittuvat erilaisiin avustaviin toimintoihin. Työkokeilussa voi kätevästi kokeilla työtehtäviä alalla, joka kiinnostaa ja palkkatukityössä pääset itsenäisemmin toteuttamaan työtä yhdessä työtiimin. Valmentajat ja koko työyhteisö tukevat sinua koko työskentelyn ajan.

Jos olet kiinnostunut opintoihin liittyvästä harjoittelujaksosta tai koulutussopimuksesta, olemme täällä sinua varten. Tutustu avoimena oleviin paikkoihin ja jos listalta ei löydy sopivaa, ole yhteydessä henkilöstöömme!

Tervetuloa Elävä säätiöön!